Košarka
SPORTOVI
Košarka
solidni bender i šarić

Kriza Cavaliersa: Novi poraz LeBrona i društva, Westbrook postavio novi rekord

Vrlo je zanimljivo bilo u NBA ligi - postavljen je jedan NBA rekord, a Cavaliersi su upisali još jedan bolan poraz.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Cleveland Cavaliersi upisali su treći poraz ove sezone i trenutno su na omjeru 3-3 koji je dovoljan tek za osmo mjesto konferencije. Kobni za momčad LeBrona Jamesa bili su New Orleans Pelicansi koji su slavili sa 123:102.

Najbolji u pobjedničkoj momčadi bio je DeMarcus Cousins s triple-dobule učinkom (29 koševa, 12 skokova, 10 asistencija) te Anthony Davis 30 i Jrue Holiday s 29 koševa. Kevin Love predvodio je Cavse s 26 koševa. Ante Toni Žižić odigrao je pet minuta i ubacio jedan koš uz dva skoka.

Russell Westbrook upisao je triple-double u uvjerljivoj pobjedi (101:69) Oklahoma City Thundera protiv Chicago Bullsa: upisao je 12 koševa i po 13 skokova i asistencija. Westbrook je ovim triple-doubleom postao prvi igrač u povijesti NBA lige koji je upisao triple-double protiv svake NBA momčadi.

U derbiju Zapadne konferencije Memphis Grizzliesi pobijedili su Houston Rocketse 103:89 na krilima 24 koša Chandlera Parsonsa. Momčad iz Elvisovog grada najugodnije je iznenađenje na startu NBA sezone i trenutno predvodi jaku Zapadnu konferenciju s omjerom 5-1. Rocketsi su nakon ovog poraza četvrti s omjerom 5-2.

Dario Šarić počeo je u petorci u tijesnoj pobjedi Philadelphia 76ersa protiv Dallas Mavericska (112:110) i upisao 12 koševa uz skok i tri asistencije. 76erse je do druge pobjede u sezoni predvodio Joel Embiid s 29 koševa. Trenutno su 12. momčad Istočne konferencije u kojoj vodi još jedno veliko iznenađenje: Orlando Magic našeg Marija Hezonje.

Solidan u porazu Phoenix Sunsa od Portland Trail Blazersa (114:107) bio je Dragan Bender koji je ubacio osam koševa uz sedam skokova za 28 minuta na parketu. Pobjednike je s 25 koševa predvodio Damian Lillard.

Los Angeles Clippersi više nisu jedina neporažena momčad lige nakon poraza od Detroit Pistonsa (95:87). Boston Celticsi upisali su pobjedu protiv Miamija (96:90) na krilima 24 koša Kyrieja Irvinga. Ivica Zubac nije ulazio u igru u porazu Los Angeles Lakersa od Utah Jazza (96:81).

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider