Košarka
SPORTOVI
Košarka
opet je bilo suza

Novi emotivan trenutak: Dragić iznenadio Draženovu majku u studiju

Goran Dragić uzvratio je Biserki Petrović lijepim poklonom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Najbolji košarkaš netom završenog Eurobasketa, Goran Dragić donio je Sloveniji najveći uspjeh u povijesti momčadskog sporta naših susjeda. Pobjedom nad Srbijom u finalu EP-a Slovenija je postala europski prvak u košarci zbog čega je cijela zemlja u transu od nedjelje.

Sjajni košarkaš Miami Heata jedan od brojnih obožavatelja Dražena Petrovića zbog kojeg i nosi broj 3 na dresu. Dan nakon što su se zlatni košarkaši vratili kući, slovenski su novinari Dragiću predali poklon koji je stigao iz Zagreba. Biserka Petrović poslala mu je Draženov dres iz Netsa.

"Ovo je jedan od najljepših poklona koje sam ikada dobio. Dražen je bio moj idol. Najljepša hvala majci Biserki. Bila mi je čast nositi dres s brojem tri i učiniti legendu svjetske košarke ponosnim. Počivao u miru", rekao je emotivni Dragić koji nije mogao zadržati suze.

U studiju slovenskog Planet TV-a Draženovoj majci su priredili iznenađenje. Pozvana da govori o svom potezu nije znala da će joj se u studiju pridružiti sam Dragić. Do jučer nije osobno upoznala slovenskog košarkaša.

''Došao je ovdje zbog vas'', rekla je voditeljica, a kad je ušao Dragić bilo je i suza.

''Puno van hvala za ovaj dres. Svi znamo što je Dražen napravio za košarku. To mi je najljepši poklon'', zahvalio se Dragić Biserki, ovaj put licem u lice.

Košarkaš je njoj pak poklonio svoj dres s Europskog prvenstva. Naravno, s brojem 3.

''Vi nosite njegovo djelo. Ovaj dres ide u muzej kraj onog Jordana i Curryja'', poručila je Draženova majka.

Pogledajte cijeli susret…
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider