Košarka
SPORTOVI
Košarka
viralni hit

Video koji mami osmijeh na lice: NBA zvijezda bio je "nepošteno" prevelik za ostatak srednjoškolaca

Zion Williamson bio je nevjerojatna zvijer u srednjoj školi u odnosu na svoje vršnjake...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kao i gotovo sve lige svih sportova svijeta miruju u ovo doba pandemije koronavirusa, tako je i s NBA ligom. Unatoč tome društvene mreže ne miruju i ne spavaju, pa se svakodnevno može pronaći poneki zanimljivi video.

gol expired Kriza u Maksimiru: Igrači Dinama žestoko reagirali na zahtjev čelnika. Je li pošteno kresati im plaće? divider

Posljednjih dana Twitterom kruži kratki video sa srednjoškolske utakmice u kojoj je sudjelovala aktualna rookie senzacija - Zion Williamson. Njegove fizičke predispozicije su prije dolaska u NBA ligu bile jednostavno nestvarne, pa je tako prvi pick NBA drafta 2019. godine bio pravi jackpot za New Orleans Pelicanse.

Tako je bilo na sveučilištu, ali i u srednjoj školi, gdje je Zion izgledao poput odraslog čovjeka u usporedbi s apsolutno svim drugim školarcima. To se zorno vidi u spomenutom videu, u kojem jedan omanji dečkić odluči preuzeti odgovornost i čuvati Williamsona.

gol expired Jedan od najbogatijih klubova svijeta donirao "sramotno malo" za pomoć, Federer uplatio milijun divider

Zion iz te akcije nije zabio, ali to je manje bitno kada se pogleda kolika ne razlika bila između njega i ostalih igrača u srednjoj školi.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider