Košarka
SPORTOVI
Košarka
Težak poraz Warriorsa

Da je ovo netko pomislio za Dragana Bendera prije godinu dana, rekli bi mu da je lud

Los Angeles Lakersi sinoć su s visokih 116:86 u gostima svladali Golden State Warriorse, a hrvatski košarkaš Dragan Bender zaigrao je u prvoj postavi poražene momčadi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dragan Bender našao se u petorci Golden State Warriorsa i za ukupno 23 minute na terenu protiv Lakersa upisao četiri poena (šut iz igre 2/6, trice 0/4) uz četiri skoka, jednu asistenciju i dvije ukradene lopte. Prije nekoliko dana Bender je bio bez kluba, a sada je startao za momčad koja je osvojila najviše naslova u proteklom desetljeću. Naravno, spletom okolnosti i na ugovoru od 10 dana.

Najbolji strijelac Lakersa, kojima je ovo sedmi poraz, bio je Anthony Davis s 23 koša, dok je Kyle Kuzma ubacio 18. LeBron James nije igrao. Rookie Eric Paschall predvodio je Golden State s također 23 koša.

Indiana Pacersi kod kuće su sa 106:100 nadigrali Portland Trail Blazerse, a Domantas Sabonis s 20 koševa i 11 skokova stigao je do 45. double-doublea ove sezone.

Portland je s 28 koševa predvodio CJ McCollum, a Mario Hezonja nije ulazio u igru.

Philadelphia 76ersi sa 115:106 kod kuće su bili bolji od New York Knicksa, a do pobjede ih je predvodio Tobias Harris, koji je utakmicu završio s 34 poena, sedam skokova i isto toliko asistencija.

Al Horford dodao je 15 koševa i devet asistencija, a Shake Milton 19 za Sixerse, koji imaju omjer pobjeda i poraza na domaćem terenu 28:2, najbolji u NBA. Kod Knicksa, kojima je ovo šesti uzastopni poraz, najbolji je bio Julius Randle s 30 koševa i deset skokova.

Oklahoma City Thunder također je kod kuće sa 112:108 pobijedila Sacramento Kingse. U trećoj četvrtini Kingsi su imali 19 koševa prednosti, ali je Oklahoma City to uspjela nadoknaditi i upisati petu pobjedu zaredom i 14. u posljednjih 17 utakmica. Danilo Gallinari zabio je 24 koša, a Shai Gilgeous-Alexander 20 za Oklahomu.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider