Košarka
SPORTOVI
Košarka
Šest poena Zupca

Bogdanović i Utah došli do treće pobjede zaredom, Raptorsi zaustavili Kawhija, ali izgubili

Utah Jazz Bojana Bogdanovića sa 122:108 svladao je Golden State Warriorse, a hrvatski je reprezentativac u pobjedi svoje momčadi pridonio s 12 koševa, dok je Ivica Zubac, čiji su LA Clippersi slavili protov Toronto Raptorsa, ubacio šest poena.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Utah je sinoć u gostima sa 122:108 svladala Golden State Warriorse, a Bogdanović je odigrao 30 minuta i u tom je vremenu ubacio 12 koševa (šut iz igre 4/15, trice 2/6) i dodao dva skoka, dvije asistencije i jednu ukradenu loptu. Rudy Gobert bio je najbolji igrač Jazza s 25 koševa i 14 skokova, dok je Donovan Mitchell dodao 23 koša.

D'Angelo Russell bio je najbolji strijelac utakmice i Golden Statea s 33 ubačaja, a na teren se vratio, nakon pauze od pet utakmica zbog ozljede ligamenta, Draymond Green te zabio četiri koša i upisao pet asistencija.

LA Clippersi slavili su sa 98:88 kod kuće protiv Toronto Raptorsa, a do pobjede ih je vodio Lou Williams, koji je utakmicu završio s 21 poenom.

Kawhi Leonard ubacio je samo 12 koševa uz 11 skokova i devet asistencija. Zubac je u 17 minuta na terenu zabio šest koševa (šut iz igre 3/9) uz devet skokova te po jednom ukradenom loptom i jednim blokom. Pascal Siakam predvodio je Raptorse sa 16 ubačaja i 10 skokova.

Houston Rocketsi u gostima su sa 122:116 nadigrali New Orleans Pelicanse, a James Harden za pobjedu svoje momčadi zabio je 39 koševa, dok je Russell Westbrook dodao 26.

Boston Celticsi kod kuće su sa 116:106 svladali Dallas Maverickse, a Kemba Walker zabio je osam trica i 24 od ukupno 29 koševa u drugom poluvremenu za pobjedu domaće momčadi. Kod Dallasa je najbolji bio Luka Dončić s 34 poena.

Memphis Grizzliese do pobjede u gostima od 113:109 nad San Antonio Spursima vodili su Jaren Jackson Jr. s 24 i Dillon Brooks s 21 košem. La Marcus Aldridge bio je najbolji pojedinac Spursa sa 19 poena, a Luka Šamanić nije ulazio u igru.

Minnesota Timberwolves sa 120:114 bili su bolji od Detroit Pistonsa.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider