Košarka
SPORTOVI
Košarka
kombinirano jedan ubačaj

Šarić i Hezonja odigrali slabo, Phoenix i Portland upisali poraze

Samo dvije utakmice odigrane su noćas u NBA ligi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sinoć su u NBA-u odigrane dvije utakmice, a od hrvatskih košarkaša na teren su istrčali Dario Šarić, čiji su Phoenix Sunsi upisali treći poraz zaredom, te Mario Hezonja, od čijih su Portland Trail Blazersa bolji bili Milwaukee Bucksi.

New Orleans Pelicansi u gostima su nadigrali Phoenix Sunse sa 124:121, a Dario Šarić opet je imao slabu večer. U 16 minuta na terenu zabio je pet koševa, samo jedan ubačaj iz igre iz pet pokušaja, te upisao pet skokova, jednu asistenciju i jednu ukradenu loptu.

gol expired Petković za GOL.hr o interesu Barce i usporedbama s Ibrom: "Olmo je već sada igrač za Barcelonu'' divider

Brandon Ingram predvodio je pobjedničku momčad s 28 koševa, J. J. Redick dodao je 26, a Jrue Holiday 23 uz devet asistencija.

Kod Phoenixa najbolji je bio Kelly Oubre Jr. s 25 ubačaja i šest skokova, a Devin Booker utakmicu jje završio s 19 koševa i sedam asistencija.

gol expired Mourinhov briljantni odgovor na pitanje koje je zanimalo svakog nogometnog navijača divider

Milwaukee Bucksi kod kuće su sa 137:129 bili bolji od Portland Trail Blazersa, a najzaslužniji za pobjedu domaće momčadi bio je još jednom Giannis Antetokounmpo s drugim triple-doubleom ove sezone. On je utakmicu završio s 24 poena, 19 skokova i 15 asistencija. Eric Bledsoe bio je najbolji strijelac Milwaukeeja s 30 koševa.

Trail Blazerse, koji su bili bez ozlijeđenog Damiana Lillarda, predvodio je C. J. McCollum s 37 koševa, a Carmelo Anthony u svojoj je drugoj utakmici za Portland ubacio 18 koševa. Mario Hezonja odigrao je 10 minuta za Portland bez poena s tek jednim skokom.

gol expired Snimka nogometaša i djevojke u WC-u završila na WhatsApp grupama, a njega suspendirali divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider