Košarka
SPORTOVI
Košarka
druga utakmica

Vrlo dobra partija Šarića, Phoenix izgubio od Bostona

Šarić je bio vrlo precizan iz igre u svoom drugom nastupu u NBA balonu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U svojoj drugoj pripremnoj utakmici uoči nastavka NBA sezone u Orlandu košarkaši Phoenixa poraženi su od Bostona sa 103:117, a Dario Šarić je za Sunse postigao 12 koševa uz osam skokova i dvije asistencije.

Hrvatski reprezentativac je pogodio iz igre gađao 5/8 te pogodio dvije trice iz četiri pokušaja, a taj učinak je ostvario u 17:02 minute koje je proveo na parketu igrajući samo u prvom poluvremenu.

Najbolji u redovima Phoenixa bili su Devin Booker sa 17 koševa i devet asistencija te Mikal Bridges sa 16 poena i pet skokova.

gol expired Immobile zabio hat-trick i izjednačio se s Lewandowskim: Smiješi mu se Zlatna kopačka divider

Strijelce Bostona predvodio je Jaylen Brown sa 21 košem, Gordon Hayward je ubacio 17, a Jayson Tatum 16 poena uz devet skokova.

U nedjelju je odigrana i utakmica Philadelphije i Oklahoma Cityja u kojoj su slavili igrači Thundera sa 102-97, iako su tri i pol minute prije kraja treće četvrtine 76-ersi imali čak 24 koša prednosti (81-57).

Oklahomu je sa 16 koševa, sedam skokova i pet asistencija predvodio Shai Gilgeous-Alexander, a kod Philadelphije je na korak do triple-double učinka ostao Ben Simmons sa 14 poena, 11 skokova i devet asistencija.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider