Košarka
SPORTOVI
Košarka
brojio više od 20

Bogdanović ponovno bio sjajan u novoj pobjedi Jazza, Lakersima derbi Zapada

Noćas je, ususret All-Star vikendu, odigrano mnogo NBA utakmica.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Utah Jazz noćas je upisao četvrtu pobjedu zaredom nakon što je sa 116:101 bio bolja od Miami Heata na svom terenu. Hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović u 35 minuta na terenu zabio je 22 koša (šut iz igre 9/17, trice 3/6) i upisao sedam skokova te četiri asistencije.

Najbolji strijelac bio je Donovan Mitchell s 26 koševa, a Jordan Clarkson dodao je 21. Centar Jazza Rudy Gobert ubacio je 16 koševa i 20 skokova. Kod Miamija najbolji je bio Jimmy Butler s 25 ubačaja.

gol expired Prljave igre u svlačionici Barce: Velikoj zvijezdi prekipjelo, tuži se na Messija i najavljuje odlazak divider

Miami je vodio 28:25 nakon prve četvrtine, zatvorivši taj dio utakmice serijom 10:2. Heat je tada povećao svoju prednost na 52:47 na poluvremenu. No u trećoj četvrtini Utah, nakon osam koševa Mitchella i sedam Bogdanovića, dolazi u vodstvo i na kraju tog dijela utakmice vodi 79:74. U zadnjoj četvrtini Jazz ima prednost od 96:85 nešto više od osam minuta prije kraja i ne ispušta je.

Memphis Grizzliesi su sa 111:104 kod kuće pobijedili Portland Trail Blazerse, a predvodio ih je Brandon Clarke s 27 poena, dok je Ja Morant dodao 20 uz devet asistencija.

gol expired Prije 109 godina osnovan je Hajduk Split divider

U redovima Portlanda najbolji je bio CJ McCollum s 23 ubačaja, dok je Damian Lillard utakmicu završio sa 20 koševa, ali i ozljedom zbog koje će propustiti All-Star vikend. Mario Hezonja nije ulazio u igru za Portland.

U neizvjesnoj utakmici LA Lakersi u gostima su sa 120:116 nakon produžetaka pobijedili Denve Nuggetse ponajviše zahvaljujući LeBronu Jamesu, koji je zabio 32 koša uz 14 asistencija i 12 skokova za 12. triple-double ove sezone.

Anthony Davis dodao je 33 koša i 10 skokova. Najbolji pojedinac Denvera bio je Jamal Murray s 32 koša i 10 asistencija, dok je Nikola Jokić ubacio 22 uz 11 skokova.

Nokaut Jana Blachowicza Brutalan nokaut Blachowicza za okršaj protiv Jonesa! Pereira i Sanchez trebali osigurati spektakl, no jedan udarac je sve pokvario divider

Bio je to ujedno i derbi prve i druge momčadi na Zapadu u kojoj su Lakersi pokazali da su trenutačno najbolja momčad te konferencije. 

Phoenix Sunsi kod kuće su sa 112:106 pobijedili Golden State Warriorse, a do pobjede ih je vodio Devin Booker s 27 koševa. Kelly Oubre Jr. dodao je 15 koševa, a Mikal Bridges 14 za Sunse, koji su izgubili šest od prijašnjih sedam utakmica. Šarić nije ulazio u igru za Phoenix.

Andrew Wiggins s 27 koševa bio je najbolji strijelac Warriorsa, koji su izgubili četiri utakmice zaredom i imaju najlošiji omjer pobjeda i poraza u NBA 12:43.

Cleveland Cavaliersi okončali su niz od šest poraza zaredom svladavši sinoć sa 127:105 Atlantu Hawkse. Tristan Thompson, Andre Drummond i Larry Nance Jr. upisali su svaki double-double za rijetku pobjedu Clevelanda.

gol expired Guardiola najavio otkaz i podigao veliku prašinu: Nalet iskrenosti ili traženje alibija pred sudar s Realom? divider

Thompson je zabio 27 koševa uz 11 skokova, Drummond je dodao 14 koševa i 15 skokova, a Nance 23 koša i 12 skokova. Ante Žižić nije ulazio u igru za Cavalierse. Kod Atlante najbolji je bio Trae Young sa 27 koševa i 12 asistencija što mu je 21. double-double.

Washington Wizardsi u gostima su sa 114:96 slavili protiv New York Knicksa, a Bradley Beal utakmicu je završio s 30 ubačaja. Julius Randle s 21 košem predvodio je Knickse.

gol expired Dončić se vratio i odmah postao viralni hit: Nikome nije jasno kako je uspio to ubaciti divider

Brooklyn Netsi sinoć su prekinuli niz od 15 pobjeda Toronto Raptorsa svladavši ih kod kuće sa 101:91, a Indiana Pacersi sa 118:111 kod kuće su bili bolji od Milwaukee Bucksa.

Orlando Magic nakon produžetaka sa 116:112 pobijedio je gostujuće Detroit Pistonse, dok su Dallas Mavericksi, u čije se redove vratio Luka Dončić, kod kuće sa 130:111 bili bolji od Sacramento Kingsa.

gol expired Sve o novom izdanju Lige nacija: Ždrijeb u utorak, Vatreni ipak u elitnom društvu divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider