Košarka
SPORTOVI
Košarka
bucksi samo na vrhu

Giannis nadigrao LeBrona u susretu najboljih momčadi lige, Bogdanović opet odličan

Antetokounmpo je postavio osobdni rekord i odveo Buckse do velike pobjede.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Utah Jazz sinoć su u gostima sa 111:106 bili bolji od Atlanta Hawksa, a hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović pobjedi svoje momčadi pridonio je s 19 koševa (šut iz igre 6/16, trice 1/6), devet skokova i dvije asistencije u 37 minuta provedenih na terenu.

Donovan Mitchell bio je najbolji pojedinac Utaha, kojem je ovo četvrta uzastopna pobjeda, s 30 koševa. Atlantu je u šestom porazu zaredom predvodio Trae Young s 30 ubačaja.

Milwaukee Bucks kod kuće su sa 111:104 nadigrali LA Lakerse, a Giannis Antetokounmpo zabio je 34 koša (rekordnih pet trica) uz 11 skokova. George Hill dodao je 21 koš, a Khris Middleton 15. Bucksima je ovo prva pobjeda nakon poraza kojim je prekinut pobjednički niz od 18 utakmica. Dragan Bender nije ulazio u igru za Milwaukee.

gol expired Prvi put se plasirali na Euro, a možda neće ići: Reprezentacija BiH nema novca za natjecanje divider

Anthony Davis predvodio je Lakerse s 36 koševa i 10 skokova, dok je LeBron James upisao triple-double 21 poenom, 12 skokova i 11 asistencija.

Bio je to susret momčadi s najboljim omjerima lige. Uoči utakmice Bucksi i Lakersi imali su identičnih 24:4, a sada je za jednu pobjedu bolja momčadi iz Milwaukeeja.

Houston Rockets na krilima raspoloženog Russella Westbrooka u gostima su sa 122:117 svladali Los Angeles Clipperse. Westbrook je utakmicu završio s 40 koševa i 10 skokova, a James Harden dodao je 28 koševa i 10 asistencija.

gol expired Krvnički polomio starog prijatelja i pokrenuo masovnu tučnjavu: Je li ovo najgori start godine? divider

Kod Clippersa najbolji je bio Paul George s 34 koša i devet skokova. Kawhi Leonard ubacio je 25 koševa uz devet skokova, a Ivica Zubac u 15 minuta zabio je tri koša (šut iz igre 1/6) uz četiri skoka i jednu asistenciju.

San Antonio Spurs sa 118:105 pobijedili su Brooklyn Netse, a najzaslužniji za to bio je Patty Mills s 27 koševa. LaMarcus Aldridge dodao je 20 ubačaja i 10 skokova. Luka Šamanić nije ulazio u igru za San Antonio.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider