Košarka
SPORTOVI
Košarka
10. uzastopna pobjeda Jazza

Dobra večer Hrvata u NBA-u: Zubac odličan, Bogdanović ubojit, Bender dočekao priliku

Četiri hrvatska košarkaša nastupila su u najjačoj svjetskoj košarkaškoj ligi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski košarkaši Bojan Bogdanović i Ivica Zubac imali su dobar učinak u pobjedama svojih momčadi, Bogdanović je zabio 18 koševa za pobjedu Utaha nad Brooklyn Netse, a Zubac upisao double-double u slavlju LA Clippersa nad Cleveland Cavaliersima.

Utah Jazz je sa 118:107 nadigrao u gostima domaće Brooklyn Netse, a do desete uzastopne pobjede momčad iz Salt Lake Cityja je predvodio Joe Ingles s 27 koševa. Bogdanović je do učinka od 18 koševa došao u 32 minute na terenu i to uz šut iz igre 8/16, trice 2/7, a tome je dodao i dva skoka i jednu ukradenu loptu.

Najbolji strijelac utakmice i Brooklyna bio je Kyrie Irving koji je zabio 32 koša uz 11 asistencija, dok je Spencer Dinwiddie dodao 17 koševa.

gol expired Oni stoje Kaubojima na putu do polufinala: Zahuktali domaćin, hit prošlog Eura i dvije velesile divider

Los Angeles Clippersi su sa 128:103 svladali gostujuće Cleveland Cavalierse, a najzlasužmniji za to bio je Kawhi Leonard koji je zabio 43 koša. Zubac je bio solidan, upisao je svoj šesti double-double sa 12 koševa (šut iz igre 6/8) i deset skokova, pridodavši tome dvije asistencije i četiri bloka u 25 minuta provedenih na terenu.

Lou Williams je dodao 24 koša za Clipperse, a kod Clevelanda najbolji je bio Collin Sexton s 25 poena. Ante Žižić nije ulazio u igru za Cavalierse.

gol expired Kad igraš termin s Tottijem: Pogledajte golčinu koja je osvojila internet divider

Milwaukee Bucks su sa 128:102 pobijedili New York Knickse, a Giannis Antetokounmpo je za samo 21 minutu ubacio 37 koševa za pobjedu domaće momčadi uz devet skokova i četiri asistencije. Dragan Bender je odigrao 21 minutu za Milwaukee bez pogodaka (šut iz igre 0/3), ali je upisao sedam skokova, dvije asistencije, jednu blokadu i jednu ukradenu loptu.

Kod Knicksa najbolji je bio Julius Randle koji je utakmicu završio s 25 koševa i 15 skokova.

Na teren je sinoć istrčao i Dario Šarić koji se nije proslavio u porazu Phoenix Sunsa od Atlanta Hawksa koji su kod kuće slavili sa 123:110.

gol expired Legenda se "švercala": Ne može voditi slavni klub protiv Bayerna, a "krivac" je i Kovač divider

Trae Young je predvodio Atlantu sa 36 poena, dok je Devin Booker bio najbolji pojedinac Phoenixa sa 39 koševa i sedam skokova. Šarić je odigrao 19 minuta i zabio četiri koša sa šutom iz igre 1/4 uz jedan skok, dvije asistencije i jednom ukradenom loptom.

U preostale dvije utakmice igrane sinoć Memphis Grizzlies su kod kuće sa 121:110 nadigrali Houston Rocketse, kojima nije pomogao ni James Harden sa 41 košem, dok su Dallas Mavericks sa 124:97 bili bolji od Golden State Warriorsa.

Rukometni Euro 2. faza - skupine Rukomet Euro 2020: Hrvatska osvojila srebro, svi rezultati na jednom mjestu divider

Rezultati by SofaScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider