Košarka
SPORTOVI
Košarka
Drugi put ove sezone

Kakva ludnica: Čudesni Bogdanović jednim od najboljih šutova godine zabio sa sirenom za pobjedu

Bojan Bogdanović tricom s osam i pol metara sa zvukom sirene donio je pobjedu Utah Jazzu, koji je sa 114:113 slavio na gostovanju u Houstonu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Utah je za posljednju akciju na utakmici imala 1,6 sekundi, kad je Joe Ingles izveo loptu iz auta sa strane do najboljeg hrvatskog košarkaša, koji se digao na šut uz dvojicu igrača Houstona i preko ruke Jamesa Hardena pogodio tricu za pobjedu.

Bogdanović je završio dvoboj s osam poena, dva skoka i četiri asistencije, ali ovo mu je već drugi put ove sezone da je pogodio koš za pobjedu s istekom vremena.

Inače, samo četiri puta ove sezone postignut je koš sa sirenom, a Bogdanović je prvi nakon Khrisa Middletona iz sezone 2014./2015., koji je više od jednom pogađao tricu za pobjedu.

Los Angeles Clippersi uvjerljivom su se pobjedom 133:92 u Clevelandu iskupili za uvjerljiv poraz u Minneapolisu večer prije. Ivica Zubac za pobjednike je postigao osam koševa bez promašaja te dodao po četiri skoka i asistencije.

Portland je pred svojim navijačima svladao Miami sa 115:109, a Mario Hezonja u pet minuta u igri ostao je bez ubačaja te je imao jednu asistenciju.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider