Košarka
SPORTOVI
Košarka
''uzeli nam sav novac''

Hrvatski trojac opljačkan za vrijeme utakmice: "Cijela je zemlja zatvorena i ovo se dogodi"

Trojica hrvatskih košarkaša bila su žrtve pljačke za vrijeme utakmice Lige prvaka.

Miro Bilan, Filip Krušlin i Toni Katić bili su žrtve krađe za vrijeme odigravanja utakmice u češkom Nymburku. Njhov Dinamo Sassari gostovao je kod istoimenog domaćina u košarkaškoj Ligi prvaka te bio poražen rezultatom 90:89.

No više od poraza igrače Sassarija pogodilo je ono što su zatekli kada su se nakon utakmice vratili u svlačionicu. U njoj nije više bilo ničega osim njihove odjeće. Netko je provalio za vrijeme utakmice i ukrao im sve vrijednosti koje su imali sa sobom.

"Sjajna organizacija i domaćinstvo u Nymburku. Tijekom utakmice Lige prvaka netko je provalio u našu svlačionicu i doslovno uzeo sav novac koji smo imali. U cijeloj priči smiješna je činjenica da je u državi sve zatvoreno zbog COVID-a i nitko ne bi smio izaći van iz svoje kuće. Sveukupno je bilo oko 60 ljudi u dvorani i svejedno se ovo sranje dogodi. Laku noć svima", napisao je Bilan u utorak navečer na svojem profilu na Twitteru.

gol expired Šimunić emotivno o Kranjčaru, progovorio o svom čudnom rekordu: ''Stajat će bar 100 godina. To je danas nemoguće'' divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider