Košarka
SPORTOVI
Košarka
Luka magic se vratio

Dončić se vratio i odmah postao viralni hit: Nikome nije jasno kako je uspio to ubaciti

Luka Dončić vratio se nakon sedam utakmica izbivanja i odmah odigrao maestralnu partiju u kojoj je ubacio koš iz nemoguće situacije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Luka Dončić vratio se na parket NBA-a nakon manje ozljede na senzacionalan način. Predvodio je svoje Dallas Maverickse do pobjede 130:111 protiv Sacramento Kingsa, a pritom je upisao 33 poena, 12 skokova i osam asistencija.

Iako je propustio posljednjih sedam utakmica Mavericksa zbog ozljede gležnja, to se na igri slovenskog reprezentativca nije ni najmanje osjetilo. On je ubacio 10 od 18 pokušaja iz igre, od čega su tri bila za tri poena. S linije slobodnog bacanja stavio je 10 od 12 lopti.

gol expired Bilić preokrenuo i odvojio se na vrhu, "zaboravljeni" hrvatski stoper zabio protiv Rooneyja divider

Osim njegove fenomenalne partije, Dončić je postao viralni hit na društvenim mrežama zbog poteza tijekom utakmice. Nakon manje od četiri minute igre u prvoj četvrtini na nevjerojatan način ubacio je tzv. circus shot u situaciji kada je već gotovo ostao bez lopte.

U duelu protiv Coreyja Josepha lopta mu je praktički ispala iz ruku, izgubio je kontrolu nad njom, ali ju je svejedno nekako u skoku uspio zahvatiti desnom rukom i ubaciti kroz obruč.

gol expired Tinejdžerska senzacija iz Dortmunda na izlaznim vratima, jedan klub drži pole-position divider

Generalna reakcija većine na društvenim mrežama je: "KAKO?!?"

Ni nama nije jasno. Luka Magic Dončić se vratio!

LUKA DONČIĆ UBACUJE NEMOGUĆI KOŠ

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider