Košarka
SPORTOVI
Košarka
''bolesne laži''

LeBron poludio zbog glasina oko sina: ''Lajkao sam fotografiju majke svog najboljeg prijatelja''

Obitelj James je ljutita zbog medijskih napisa koji uključuju i bivšu suprugu Scottieja Pippena.

Na startu nove NBA sezone buknuo je Instagram skandalčić oko kojeg se vrlo ljutito oglasio i LeBron James. I opravdano jer se radi o njegovom 16-godišnjem sinu kojeg su neki mediji u SAD-u povezali s bivšom suprugom legendarnog košarkaša Chicago Bullsa, Scottieja Pippena.

Sve je počelo nakon što je jako talentirani košarkaš Bronny James jednim emotikonom dao do znanja da mu se sviđa fotografija 30 godina starije Larse Pippen. Radi se o majci jednog od njegovih najboljih prijatelja kojoj je Instagram profil krcat atraktivnim fotografijama po čemu je osim slavnog prezimena i poznata.

''Lajkao sam fotografiju fotografiju majke jednog od mojih najboljih prijatelja. Vi ste svi djetinjasti'', napisao je odgovor glasinama o vezi s 30 godina starijom Larsom mlađi James.

No njegova majka i supruga LeBrona Jamesa, Savannah najavljuje i neke druge poteze obitelji James.

''Što se sve događa u svijetu ovih dana, a oni pričaju o ovom sranju. Na kraju krajeva, govorite o jednom maloljetniku. Koliko god da je slavan, ovo sranje mora prestati'', poručila je Bronnyjeva majka najavljujući moguće tužbe određenim medijima.

Ona se samo u svojoj objavi na društvenim mrežama nastavila na poruku svog muža LeBrona koji aktivno sudjeluje u građenju karijera svog sina.

''Uh, zaje***** se s krivim dečkom. Sretno vam. Ovo neće lijepo završiti'', napisao je bijesni LeBron.

Na kraju se oglasila je i sama bivša gospođa Pippen koja također planira tužbu protiv onog tko je pokrenuo glasine.

''Ove su priče odvratne. Činjenica da neki prijatelj mog sina ne može lajkati neku moju fotografiju bez pokretanja glasina je luda. Pokrenut ću tužbu zbog ovih odvratnih laži.''

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider