Košarka
SPORTOVI
Košarka
Nevjerojatan previd

Bogdanović poludio zbog poteza LeBrona, suci samo gledali: ''Jedna od najgorih stvari koje sam napravio u karijeri''

LeBron James prekinuo je osobni negativni niz na gostovanju protiv Utah Jazza od sedam uzastopnih poraza, koji datira još od 2010. godine.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Los Angeles Lakersi slavili su u Salt Lake Cityju sa 121:96, a hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović za poraženu je momčad zabio 23 poena. No utakmicu su obilježili nevjerojatni koraci LeBrona Jamesa.

Tijekom prve četvrtine James se u jednom trenutku dok je prevodio loptu prešavši centar zaustavio u driblingu i hladno napravio tri i pol koraka, a da suci nisu reagirali i dosudili čiste korake. U tim trenucima ispred njega je bio naš Bojan Bogdanović, kojemu nije puno trebalo da prepozna očite korake te je signalizirao sucu Jacynu Gobleu što se dogodilo. Međutim, suci su pustili igru.

''To je bila najgora stvar, vjerojatno jedna od najgorih stvari koje sam ikada napravio u karijeri'', priznao je James nakon utakmice koju je završio s 20 poena, 12 asistencija i samo jednom izgubljenom loptom.

''Nisam shvatio što sam napravio do poluvremena. Jedan od naših trenera mi je pokazao'', dodao je LeBron, koji je rekao kako ga je omeo sudar u kojem su sudjelovali Caldwell-Pope i Donovan Mitchell.

''Mislim da sam u isto vrijeme gledao KCP-a i Donovana. KCP je krenuo trčati, a Donovan je naletio na njega i pao na pod. Bio spreman dodati loptu, a mozak je naprosto stao. Zaista sam imao blokadu'', rekao je James te još jednom ponovio:

''To je jedna od najgorih stvari koje sam ikada napravio u svom životu.''

Bogdanović je do 23 poena, od čega je šest trica, stigao u 35 minuta na terenu, uz šut iz igre 6/15, a tome je još pridodao tri skoka, isto toliko asistencija i jednu ukradenu loptu. Najbolji strijelac Utah Jazza bio je Donovan Mitchell s 29 poena.

Pobjedničku momčad predvodio je Anthony Davis s 26 poena.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider