Košarka
SPORTOVI
Košarka
Odluka u lipnju

LeBron James poslao poruku NBA fanovima: ''Definitivno nisam digao ruke, želim igrati što prije''

Zvijezda Los Angeles Lakersa LeBron James izjavio je kako nije digao ruke od nastavka NBA sezone i želi da ona počne što prije, pa ako treba i bez gledatelja.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Definitivno nisam digao ruke od sezone. Moji suigrači i ja, cijeli Lakersi, mi želimo igrati. Dosta je igrača za koje znam da žele igrati", rekao je 35-godišnji James za Uninterrupted.

"Vidimo da se neki sportovi, poput UFC-a i nogometa, vraćaju. Čujemo da će uskoro početi i bejzbol", rekao je igrač Los Angeles Lakersa.

"Znate, volio bih ponovo igrati. Obožavam košarku. Znam kako inspiriramo cijeli sport. Što je prije moguće želimo vratiti košarku ​​našim navijačima", rekao je James.

"Naravno, ne želimo ugroziti zdravlje naših igrača ili njihovih obitelji. To je pandemija o kojoj nemamo pojma, koju ne možemo kontrolirati. Slušat ćemo ljude koji prate pandemiju, brojeve, podatke, ali želim se što prije vratiti igranju", kazao je James čiji su LA Lakersi (49-14) jedna od četiri NBA momčadi koja je osigurala nastup u doigravanju.

NBA sezona prekinuta je 11. ožujka kada je utvrđeno da je Rudy Gobert pozitivan na koronavirus.

Još uvijek nema konkretnih planova za nastavak sezone. Za sada se razgovara o nastavku u jednom ili više gradova u SAD-u, a najizgledniji su Orlando i Las Vegas.

Povjerenik NBA lige Adam Silver nedavno je izrazio nadu da će odluka o nastavku sezone biti poznata do početka lipnja.

Trenutačno oko polovice svih košarkaških momčadi, uz dopuštenje američkih lokalnih vlasti, može otvoriti dvorane za trening, ali igrači treniraju individualno.

"Iako nisam bio uzbuđen zbog ideje da igram bez gledatelja, sada to želim. Želim što prije biti na terenu", dodao je James, koji je do prekida sezone upisao 25,7 koševa i 10,6 asistencija u prosječno 34,9 minute po utakmici.

gol expired Jordan razbio čuveni mit o samom sebi: Otkrio pravu pozadinu svoje slavne utakmice i pokrenuo teoriju zavjere divider
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider