Košarka
SPORTOVI
Košarka
Uoči Eurobasketa

Košarkaši na pripremama u Opatiji: Vratio se Šarić, a svi čekaju vidjeti što Amerikanac može

Hrvatska košarkaška reprezentacija započela je pripreme za Eurobasket.

Hrvatski košarkaški reprezentativci okupili su se u Opatiji su na pripremama za EuroBasket koji se igra od 1. do 18. rujna.

Mulaomerovićevih 16 igrača koji su se našli na finalnom popisu trenirati će u Opatiji do kraja kolovoza, a čeka ih nekoliko pripremnih utakmica, a i jedna pretkvalifikacijska za Mundobasket protiv Švicarske 25. kolovoza.

Jaleen Smith Amerikanac spašava posrnulu hrvatsku vrstu: "Dražen je nadahnuo čak i NBA zvijezde, to je ludo" divider

Uz Bogdanovića koji je već po običaju vođa momčadi, vratio nam se i Dario Šarić koji je uzbuđen zbog povratka u reprezentaciju nakon duge pauze, a čekamo vidjeti u akciji našeg Amerikanca Jaleena Smitha.

Krunoslavu Simonu bi mogao biti ovo posljednje veliko natjecanje, a bitno da je se stvori dobra kemija u momčadi, jer kvalitete svakako ima za dobar rezultat.

Izbornik Damir Mulaomerović istaknuo je kako su vrlo zadovoljni uvjetima u Sportskoj dvorani Marino Cvetković te da im je uvijek odlično u Opatiji.

gol expired Mulaomerović odabrao košarkaše za Eurobasket: Otapala dva bivša NBA igrača divider

Podsjetimo da se Eurobasket održava od 1. do 18. rujna u Njemačkoj, Češkoj, Gruziji i Italiji. Hrvatska se nalazi u skupini C s domaćinom Italijom, Grčkom, Velikom Britanijom, Ukrajinom i Estonijom.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider