Košarka
SPORTOVI
Košarka
Proživljavao dramu

Šarićev suigrač i hit NBA-a bio na rubu da se ostavi košarke

Suigrač Darija Šarića i zvijezda Sixersa Joel Embiid bio je vrlo blizu tome da se ostavi profesionalnog igranja košarke.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon ozljede stopala koja ga je udaljila s parketa na dvije godine i smrti svog brata, Joel Embiid bio je vrlo blizu tome da odustane od košarke. No, srećom po Sixerse i sve NBA fanove, dobro da do toga nije došlo jer se stvarno radi o izvanrednom talentu.

''Te dvije godine izvan terena bio sam u lošem stanju, a onda sam se vratio i imam priliku postati rookie godine. Mislim da će to platiti sve žrtve koje sam napravio'', rekao je Embiid za ESPN.

Centar Philadelphije najgori trenutak doživio je u listopadu 2014. godine, kada je ostao bez svog brata Arthura koji je nastradao u prometnoj nesreći.

''Bio sam stvarno u lošem stanju, htio sam se prestati baviti košarkom. Samo sam se želio vratiti kući i sve ostaviti iza sebe. Ali ulaskom u ovu sezonu na pameti mi je bilo samo: ''Dođi i zabavi se''. Dakle, sve mračne misli koje sam imao do tada zamijenio sam zabavom'', zaključio je.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider