Košarka
SPORTOVI
Košarka
Ostavio dobar dojam

Bender u debiju za Warriorse zalijepio ''bananu'' NBA senzaciji: ''Nadamo se da je ovo pravo mjesto za njega''

Dragan Bender debitirao je za Golden State Warriorse sa šest poena, pet skokova i tri asistencije, ali imao je nekoliko zapaženih poteza.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Golden State Warriorsi ove godine ne idu nikamo. Trenutačno imaju najmanje pobjeda (12) u cijelom NBA-u i do kraja sezone cilj je vidjeti na koga se može računati u ozbiljnoj rotaciji kad se momčad jednom kompletira.

U toj situaciji svoju novu priliku dobio je i hrvatski košarkaš Dragan Bender, koji je nedavno potpisao desetodnevni ugovor, a debitirao je sinoć u porazu od Pelicansa. Bender je na terenu proveo 20 minuta i za to vrijeme upisao šest poena i pet skokova. Dodao je i tri asistencije te jednu blokadu na Zionu Williamsonu.

Bender je u svojoj prvoj utakmici pokazao da može širiti teren, ima vještine s loptom i osjećaj za blokadu. No dosad je često bio pasivan i nije se znao nametnuti. Nadamo se da ovog puta to neće biti slučaj.

gol expired Srbija u šoku: Doveli čovjeka iz NBA-a pa pred svojim navijačima doživjeli veliko prizemljenje divider

''Postoji vrlo malo igrača u NBA-u koji su sjajni bez obzira na sve. Za mnoge od njih bitno je vrijeme, mjesto gdje se nalaze, pravi suigrači i pravi trener. Nadamo se da je ovo pravo mjesto za Dragana'', izjavio je pomoćni generalni menadžer Warriorsa Kirk Lacob.

''Postoji puno prilika. Neki igrači su ozlijeđeni i morate imati mentalitet da to iskoristite. Dakle, izađete van i igrate na pravi način'', rekao je Bender.

Hrvatski će košarkaš sljedeću priliku za dokazivanje imati protiv Sacramento Kingsa.

Sjajnu blokadu Dragana Bendera možete pogledati OVDJE.

gol expired Nokaut nakon nokauta: Fury "uništio" Wildera dva puta u istoj večeri, ali stiže prilika za osvetu divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider