Košarka
SPORTOVI
Košarka
"o časnima tek pokoja rečenica"

Rađa čvrsto stao uz Đokovića: "Naravno da nije baza srat po Anti i Mati. Budi dobar, izi govno"

Ako pitate Dina Rađu, Novak Đoković neopravdano je izložen kritikama zbog organizacije Adria Toura.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Proslavljeni hrvatski košarkaš Dino Rađa također je stao u obranu Novaka Đokovića nakon što je po njemu sasuto drvlje i kamenje zbog izbijanja koronavirusa na turnirima Adria Toura.

Đoković i njegova supruga pozitivni su na virus, baš kao i još trojica sudionika turnira u Beogradu i Zadru - Borna Ćorić, Grigor Dimitrov i Viktor Troicki.

Strani mediji razapeli su Đokovića zbog organizacije Adria Toura na kojem se pojavio koronavirus, a Rađa je raspalio upravo po svima koji kritiziraju svjetski broj 1.

gol expired Đokovićeva majka nije više mogla šutjeti: "Njima Novak smeta. Prestrašno što rade" divider

"Nevjerojatna je količina sranja po Novaku ovih dana. Natjecanje ko će ga vise pokenjat. Čovik je napravija sve da pomogne nama Hrvatima da se promoviramo i da pokušamo spasit bar dio sezone. I naravno, budi dobar, izi govno. Je li bilo grešaka, naravno da je. Ali u prvom redu Dimitrov i organizacija pa tek onda ostali sudionici. Za usporedbu pogledajte kafiće, noćne klubove vikendom, utakmice, šetnice, javni prijevoz itd. Sve puno ljudi i niko ne nosi ni masku niti se drži distance. Ali naravno da nije baza srat po Anti i Mati. Zato po Novaku udri iz svih oružja. A čovik je riskira svoje zdravlje da nama nešto napravi. O časnim sestrama iz Đakova tek pokoja stidljiva rečenica, a situacija zasad duplo gora, da ne trazin dalje. Ovo šta se dogodilo pametni će shvatit ka upozorenje da je virus među nama i da ga treba ozbiljno shvatit jer smo se svi skupa previše opustili. Usput se vidi da smo bez obzira na status i imanje svi isto podložni virusima i da se moramo bolje držat uputa. Zdravi i veseli bili", napisao je Dino Rađa na svom profilu na Facebooku.

gol expired Provokativna rođendanska čestitka HNS-a Leu Messiju: "Slavljeniče, što kažeš na revanš?" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider