Košarka
SPORTOVI
Košarka
Potpuno slomljen

Bivša NBA zvijezda slomila se prije utakmice: ''Šokiran sam, ne želim u to vjerovati''

Amar'e Stoudamire, usprkos šoku kad je čuo vijest o smrti Kobea Bryanta, uspio je skupiti snage da kaže koju riječ o svom starom prijatelju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Neposredno uoči utakmice u izraelskoj ligi između Maccabi Tel Aviva i Hapoel Tel Aviva javnost je šokirala vijest o tragičnoj pogibelji Kobea Bryanta.

U tim trenucima bivša NBA zvijezda i dobar Bryantov prijatelj Amar'e Stoudamire trebao je debitirati za svoj novi klub Maccabi Tel Aviv. Stoudamire je zamoljen da na televiziji uživo komentira tragični događaj.

Kobe Bryant i Michael Jordan (Foto: AFP) Kobe Bryant poginuo u padu helikoptera, smrtno stradala i kći Gianna te još sedmero ljudi! divider

''Ne znam što bih rekao, čovječe'', izjavio je vidno šokirani Stoudamire.

''Šokiran sam, Pojma nemam što da mislim. Osjećam se nestvarno, ne želim u to vjerovati. Kao da mi je netko nožem probio srce. Nemam pojma kako da isključim svoje emocije'', dodao je potreseni košarkaš.

gol expired Njegov posljednji tvit: Bryant prije tragedije od srca čestitao LeBronu divider

Kobe je u privatnom helikopteru koji se srušio putovao s još osam osoba, među kojima je bila i njegova 13-godišnja kćer Gianna, a nesreću nitko nije preživio. Tragičnu vijest službeno su potvrdile gradske vlasti Calabasasa.

gol expired Svijet sporta oprašta se od Kobea Bryanta: Tužni izrazi sućuti i nevjerice stižu sa svih strana divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider