Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
nogometne ikone

Slaven Bilić otvorio sezonu, večeras padaju rekordi

''Po koja se dva engleska velikana zovu tribine na našem starom stadionu Upton Parku?'' tim je videopitanjem menadžer West Hama otvorio novu sezonu najpopularnijeg pub-kviza u Hrvatskoj 'Nogometne Ikone' koji će se ove sezone paralelno igrati u čak 10 gradova...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Više od 500 igrača razvrstanih u više od 130 ekipa zaigrat će večeras na najmasovnijem pub-kvizu u Hrvatskoj. Nogometne Ikone ušle su u treću sezonu sa svojim nogometnim kvizom koji već tradicionalno veliko finale svake sezone ima u Korenici u kultnom restoranu Macola.

Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku, Zadru i Metkoviću ove su se sezone priključili Varaždin, Šibenik, Pula i Daruvar. U većini gradova igrat će se lige, a na kraju sezone koncem svibnja u ''Bitki za Macolu'' vidjet ćemo tko su najbolji nogometni znalci u Hrvatskoj.

Dakako, posebnost je ovog kviza da često na njemu pitanja postavljaju sportske zvijezde od Stipe Miočića, Andreja Kramarića, Janice Kostelić itd.

''Interes je ogroman, svake sezone sve veći. Ove sezone očekujemo svakoga četvrtka gotovo 600 igrača razvrstanih po ekipama. Dio je projekta 'Nogometnih Ikona' i naš dokumentarni film koji je pratio dvije godine rasta naše Facebook-stranice i kviza. I dalje traje naša crowdfunding kampanja na platformi indiegogo u kojoj skupljamo novac za kinoprojekcije diljem Hrvatske'', rekao nam je Ivan Miliković Encan osnivač Facebook-stranice Nogometne Ikone.

Kampanju možete donirati na ovom linku

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider