Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
poruka na automobilu

Bruno Marić izviždan u Mostaru, a onda mu još i išarali vozilo

Nepoznati vandali išarali su u noći na petak u Mostaru vozilo hrvatskog nogometnog suca Brune Marića te na njemu ispisali uvredljive poruke.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sudac Bruno Marić jučer je stigao u Mostar kako bi sudio susret između Humanih zvijezda Hrvatske i izabrane vrste Dompesa, od kojega su sredstva namijenjena za izgradnju Centra za potrebite studente i Pučku kuhinju mostarskih franjevaca.

Njegovo vozilo koje je bilo parkirano ispred hotela u kojemu je odsjeo zajedno s Humanim zvijezdama ujutro je osvanulo išarano s prekriženim znakom HNS na haubi njegovog automobila, dok je na bočnim vratima crnim sprejem ispisano 208 ZOS, pretpostavlja se Zakon o sportu.

Organizator susreta, Dompes je oštro osudio izgred.

"Oštro osuđujemo ovaj potez vandala, te poručujemo kako će krivac biti nađen i kažnjen sukladno zakonu. Bruni Mariću veliko hvala za sve", poručili su organizatori jučerašnjeg nogometnog susreta.

Dio publike je prigodom predstavljanja sudačke trojke u Mostaru na susretu Humanih zvijezda i ekipe Dompesa je zviždao i negodovao na suca Marića.

Bruno Marić je sam donirao jednu nagradu na vrijednoj tomboli od koje su također sredstva išla za izgradnju Studentskog centra i pučke kuhinje.

Hrvatski sudac u listopadu prošle godine našao se na meti vandala u Stobreču kada je teže pretučen.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider