Automoto
SPORTOVI
Automoto
sad je svi zovu

Golišavim fotografijama zaradila je dovoljno novca i sad se vraća sportu koji najviše voli

Odlučila je iskoristiti svoj izgled i bujne grudi te se priključila stranici OnlyFans gdje se na njene fotografije i videa pretplatilo na tisuće obožavatelja.

Australska vozačica utrka Renee Gracie uskoro bi se mogla vratiti svijetu automobilizma iz kojeg je otišla još prije četiri godine.

Renee se utrkivala u seriji V8, a onda je 2017. odlučila prestati jer joj je sve to bilo preskupo.

"Morala sam godišnje donositi 600.000 dolara kako bih se mogla utrkivati, toliki iznos je trebao za izgurati jednu sezonu. Sama sam morala tražiti sponzore, a isto tako i sama platiti sve ogrebotine koje bi nastale na automobilu jer osiguranje je to pokrivalo tek u nekom manjem dijelu", pojasnila je svoju odluku Gracie nakon povlačenja iz V8 prvenstva.

Budući da je još od djetinjstva voljela automoto sport, od svojih snova nije željela odustati. Odlučila je iskoristiti svoj izgled i bujne grudi te se priključila stranici OnlyFans gdje se na njene fotografije i videa pretplatilo na tisuće obožavatelja.

Zarada je premašila sva njena očekivanja, do te mjere da sad razmišlja i o kupnji vlastite momčadi.

"Dobivam svaki dan ponude da vozim za nekog drugog, ali htjela bih oformiti vlastitu ekipu. To je moj san i sad imam mogućnosti to realizirati", izjavila je Renee.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider