Automoto
SPORTOVI
Automoto

Red Bull: Želimo imati najbrže vozače, a Hamilton je svakako jedan od njih

Christian Horner, čelnik momčadi Red Bull, oglasio se povodom sve glasnijih nagađanja kako će njegova momčad učiniti sve da aktualnom svjetskom prvaku Sebastianu Vettelu u momčadi priključi Lewisa Hamiltona.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Naša filozofija je da u momčadi imamo najbrže vozače, a Hamilton definitivno svojom agresivnošću i brzinom uvijek skreće pažnju na sebe", rekao je Horner koji ipak nije siguran da bi kombinacija Vettel-Hamilton funkcionirala.

>> Senzacija na pomolu: Hamilton napušta McLaren, prelazi u Red Bull!?

"Teško je vidjeti kako bi dva vozača poput Lewisa i Sebastiana funkcionirala pod jednim krovom, pogotovo kada se zna kakve su bile tenzije između Hamiltona i Alonsa dok su vozili zajedno u McLarenu", skeptične Hornerove riječi prenosi njemački Bild. Bivši britanski vozač za svojeg sugovornika ima riječi hvale, ali nije siguran da bi uopće bilo moguće realizirati transfer u Red Bull.

"Hamilton je nevjerojatno talentiran vozač, ali čini mi se kako je sretan u McLarenu s kojim ima višegodišnji ugovor. Ipak, ukoliko bi on želio voziti za Red Bull, ne možeš ignorirati želju vozača takvog kalibra", kaže Horner.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider