Automoto
SPORTOVI
Automoto
Moraju raditi napornije

Nezadovoljni Vettel: Nije dobro, McLaren i Ferrari sve su brži

Vodeći u ukupnom poretku Svjetskog prvenstva Formule 1

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Aktualni svjetski prvak u Formuli 1 Sebastian Vettel nije uspio i u desetoj ovosezonskoj utrci završiti na prvom ili drugom mjestu. Četvrto mjesto na Velikoj nagradi Njemačke na Nürburgringu njegov je najslabiji plasman.

>> Uzbudljivi Nürburgring: Hamilton u sjajnoj utrci dobio veliki troboj!

>> Presretni Hamilton: Ovo je jedna od mojih najboljih vožnji ikad!

"Mislim da je četvrto mjesto bio vjerojatno moj maksimum danas, što nije zadovoljavajuće, ali moramo to prihvatiti i krenuti dalje. Čini se da su McLaren i Ferrari sve brži i brži, pa moramo raditi napornije na našem bolidu i popraviti ga da bi se vratili na podij i možda na sam vrh", rekao je Vettel.

"Naravno da me četvrto mjesto ne može zadovoljiti, ali moramo prihvatiti da su drugi danas bili brži od nas. Kao što sam rekao, nisam sretan, ali se moram vratiti bolji drugog puta. McLaren je puno radio i popravio svoj bolid. Cijelog vikenda nisam bio pravi i nikad nisam dohvatio ritam Marka Webbera (momčadskog kolege, op.a.). Mučio sam se držati ritam već nakon tri ili četiri kruga", dodao je njemački pilot koji u ukupnom poretku vozača i dalje ima velikih 77 bodova prednosti ispred drugoplasiranog Webbera.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider