Automoto
SPORTOVI
Automoto
nestvarno

Njegov pad i lom ruke zgrozio je fanove prije samo tjedan dana: Dan nakon operacije ruke on radi sklekove

Marc Marquez napravio je apsolutno sve što je u njegovoj moći da nastupi na Velikoj nagradi Španjolske, iako je tjedan dana ranije slomio ruku.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Marc Marquez ipak nije vozio na nedjeljnoj MotoGP utrci, svega tjedan dana nakon što je slomio nadlaktičnu kost, ali je objavljeno što je sve Španjolac radio u velikoj želji da ipak nastupi.

Pojavio se video na kojem, samo dan nakon operacije, radi sklekove, a potom i simulira nagibe na motoru kako bi se uvjerio da može odvesti barem treninge za početak. Ipak, nakon slabih vremena na treninzima Marquez je odlučio ne nastupiti u kvalifikacijama.

gol expired Conor McGregor pokazao svoje nogometne vještine i odmah dobio poziv u Real Madrid divider

Podsjetimo, Marquez je prošle nedjelje slomio nadlaktičnu kost desne ruke prilikom pada na utrci za Veliku nagradu Španjolske na stazi u Jerezu te mu je operativnim putem u utorak u Barceloni ugrađena titanijska pločica.

Prva stvar koju je pitao nakon operacije bila je smije li voziti utrku, na što mu je doktor pobudio nadu da bi mogao. Marquez je napravio sve što je bilo u njegovoj moći, ali u konačnici je ipak zaključak bio da je bolje da se pripremi za Veliku nagradu Češke, koja je na rasporedu drugog vikenda u kolovozu.

gol expired Je li ovo najbolji gol škaricama koji ste vidjeli? Nema tog vratara koji bi ovo obranio divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider