Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Prva zlatna Hrvatica

'Rekla sam vam da ću se vratiti, ovo je šamar za one koji nisu vjerovali'

Presretna je bila naša olimpijska prvakinja u bacanju diska, ali sjetila se i drugih sportaša.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sandra Perković opet je pokorila konkurenciju i s tek 22 godine došla do zlatne medalje na Olimpijskim igrama. Nakon što je shvatila da je zlato njeno, pokušala je baciti još više, ali nije trebalo, mogla je početi slaviti.

>> Na krovu svijeta: Sandra Perković srušila hrvatski rekord i osvojila ZLATO!

''Ovo mi je najsretniji dan u životu i najsretnija godina u životu. Nakon osam godina Hrvatska opet ima zlato, a ovo je i prva zlatna medalja za sportašice od neovisnosti. Ovo je vrh vrhova. Emocije su me slomile'', skupila je dojmove Sandra i nastavila:

''Znala sam da će hitac 69,11 m biti dovoljan za zlato, ali nisam se prerano htjela veseliti. Tada sam se ispuhala i pojurila prema našim sportašima i treneru. Tu su i rukometašice koje sutra igraju. Slavit ćemo, a onda sutra idem bodriti naše cure'', pribrana je bila olimpijska prvakinja koja je prije finala rekla kako uživa u druženju s ostalim hrvatskim sportašima u selu.

''Došla sam tu, bacila osobni rekord i nacionalni rekord i kao što sam rekla da ću se vratiti jača nego ikad i to sam napravila i ponosna sam na to'', rekla je Sandra aludirajući na doping skandal.

Za kraj dodala kako je htjela i preko tih 70 metara.

''E to bi mi baš bilo leglo. Hvala vam svima na podršci, mama, volim te!''

''Ova medalja je posveta svima koji su bili uz mene kad je bilo najteže i šamar onima koji mi nisu vjerovali'', poručila je zlatna olimpijka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider