Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
zajednička odluka

Veselin Vujović nije više trener PPD Zagreba!

Najbolji hrvatski rukometni klub ostao je danas bez ponajboljeg trenera svijeta Veselina Vujovića...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Veselin Vujović nije više trener rukometaša PPD Zagreba. To je odluka koja je odjeknula danas u prostorijama kluba. Četvrti poraz u Ligi prvaka minulog vikenda bila je kap koja je prelila čašu.

Od početka sezone nešto ne štima s Vujinim 'ratnicima' i to se vidjelo u gotovo svim utakmicama Lige prvaka. Nekarakteristični potezi, pogreške i nedisciplina u fazi napada doveli su do četiri poraza iz isto toliko utakmica. Nakon posljednjeg poraza protiv bjeloruskog Meškova Vujović je najavio da je spreman otići ako na svijetu postoji trener koji je u stanju pomoći ovoj momčadi, ali isto tako da nema namjeru predati se i sam napustiti kormilo PPD Zagreba.

Raskid ugovora stigao je sporazumno kako je objašnjeno kasnije na konferenciji za novinare. Trener je već u dva navrata ranije želio otići, ali ga je klub tada uspio zadržati. Međutim klub više nije mogao tolerirati Vujovićevo izostajanje iz kluba na duži period vremena zbog obaveza na klupi slovenske reprezentacije.

Dodatni problem za Vujovića od samog početka stvaraju ozljede i bolesti igrača zbog čega je isto imao jako puno problema u rotaciji, pa bi momčad u samim završnicama utakmica znala padati i gubiti. 

Vujović, inače bivši najbolji rukometaš svijeta, je u rujnu 2014. godine sjeo na klupu PPD Zagreba te je od prosječne momčadi napravio ekipu koja je pred svojim navijačima rušila europske velikane poput Kiela te je lani bila na pragu Final Foura.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider