Ostali sportovi
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
Ostali sportovi
Važna startna pobjeda

Tucak oduševljen: Odigrali smo perfektnu obranu

Zadovoljstvo uvjerljivom pobjedom protiv Njemačke (10:5) na startu Europskog vaterpolskog prvenstva u Budimpešti iskazao je izbornik hrvatske reprezentacije Ivica Tucak...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Izuzetno sam zadovoljan kako smo odigrali prvu utakmicu koja je bila teška u psihološkom smislu. Igrali smo perfektno u obrani, izuzev dva, tri opuštanja na kraju. Ova nam utakmica daje određen mir, a već sutra nas čeka ponovno teška utakmica protiv nimalo lakog protivnika Španjolske", komentirao je Ivica Tucak.

Barakude otvorile Europsko prvenstvo pobjedom protiv Nijemaca!

Europsko prvenstvo igra se od 14. do 27. srpnja. Hrvatska je smještena u skupini B, zajedno s aktualnim svjetskim prvacima - domaćinima Mađarima, Francuskom, Njemačkom, Srbijom i Španjolskom.

Za Hrvatsku na Europskom prvenstvu igraju golmani Josip Pavić i Marko Bijač, centri Nikša Dobud i Luka Lončar, bekovi Ivan Milaković, Andro Bušlje i Ivan Buljubašić, vanjski igrači Anđelo Šetka, Sandro Sukno, Petar Muslim, Maro Joković, Luka Bukić i Duje Živković.

Utakmica protiv Španjolske na rasporedu je u utorak 15. srpnja u 19:00, protiv Francuske Hrvatska igra 17. srpnja u 13:00, protiv Srbije 19. srpnja u 16:00, dok je ogled protiv domaćina Mađara na rasporedu 21. srpnja u 20:30.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider