Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Ubrzo konačna odluka?

Sukno za Novu TV o mogućem kraju karijere: "To je šok za mene, vidjet ću..."

Prije nekoliko dana proglašen je najboljim vaterpolistom svijeta, a onda je doznao je da mu je karijera u pitanju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sandru Suknu je liječnik u Italiji - zemlji u kojoj igra za Pro Recco - preporučio da zbog problema sa srcem više ne igra vaterpolo.

"Napravit ćemo još jednu detaljnu analizu u Hrvatskoj ili možda negdje u inozemstvu sa strane Vaterpolskog saveza, pa ćemo vidjeti i donijeti konačnu odluku. Ali sigurno da je šok za mene i eto, pomalo se prilagođavam. Treba prihvatiti to i okrenuti novu stranicu u životu", izjavio je Sukno za Dnevnik Nove TV.

Sandro Sukno ima samo 27 godina i takvu situaciju nije lako prihvatiti. Za donošenje konačne odluke, pomoći će mu liječnička služba našeg Saveza.

"Mi ćemo zatražiti drugo mišljenje, a istodobno i treće mišljenje, ne samo u Hrvatskoj, nego i u svijetu. Mislim da još ima prostora da se stvari mogu do kraja prepoznati. Mi ćemo onda zajedno sa Sandrom donijeti odluku koja je najbolja za našeg igrača i našeg kapetana", poručuje dr. Labar.

Sukno zasad ima mišljenje najboljeg talijanskog stručnjaka, profesora Paola Zeppillija.

"Njegov savjet je da se ne ide dalje, tako da sam sigurno završio s igranjem u Italiji. A za ovo dalje, kao što sam rekao: napravit ćemo još jednu detaljnu analizu, tako da ne bi što ostalo otvoreno, da slučajno ne postoji mogućnost da mogu igrati ili takvo što, tako da budemo sigurni. I onda bih donio poslije Nove godine konačnu odluku."

A odluku će na kraju ipak morati donijeti sam.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider