Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Kakav uragan...

Prva pobjeda Jadrana u Ligi prvaka: Urnebesnih osam golova u jednoj četvrtini!

Splićani su bili bolji od njemačkog predstavnika i stigli su do prvih bodova...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Vaterpolisti splitskog Jadrana u 4. kolu B skupine vaterpolske Lige prvaka ostvarili su svoju prvu ovosezonsku pobjedu svladavši na poljudskom bazenu njemački Hannover sa 15:10 (2:3, 2:3, 8:2, 3:2).

Splićani su do pobjede stigli zahvaljujući sjajnoj igri u drugom poluvremenu, a posebno u trećoj četvrtini u kojoj je momčad pod vodstvom Ivana Asića postigla čak osam pogodaka. Jadranaši su nakon dvije četvrtine zaostajali dva pogotka za gostima, ali su u drugom poluvremenu postigli čak 11, a primili samo četiri gola.

Ante Visković sa pet i Boris Popović sa četiri pogotka predvodili su strijelce Jadrana, dok su po dva gola postigli Aljoša Kunac i Marin Delić. Najbolji strijelac njemačke momčadi bio je Alex Giorgetti sa tri pogotka.

U srijedu će u akciji biti i preostala dva hrvatska predstavnika. Jug CO na bazenu u Gružu dočekuje talijanski Sports Managment, a zagrebačka Mladost gostuje kod aktualnog europskog prvaka, grčkog Olympiacosa. Utakmica u Pireju započinje u 19 sati, a u Dubrovniku u 20.30 sati.

LEN Liga prvaka - 4. kolo:

Skupina B
Jadran - Hannover 15:10
Jug CO - Sports Managment (sri, 20.30)
Olympiacos - Mladost (sri, 19.00)
Spandau 04 - Szolnoki (sri, 19.00)

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider