Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Dva gola Ovečkina

Fantastični Capitalsi stigli do devetog trijumfa u nizu

Vodeća momčad NHL lige Washington Capitalsi pobijedili su Buffalo Sabrese 5-2 ostvarivši i devetu uzastopnu pobjedu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Washington Capitalsi na početku posljednje trećine gubili 1-2, no u zadnjih 20 minuta su slomili Sabrese postigavši četiri gola. Strijelci za momčad iz glavnog američkog grada bili su Aleks Ovečkin (2), te Justin Williams, Marcus Johansson i Andre Burakovsky, dok su golove za goste zabili Brian Gionta i Zemgus Girgensons.

"Posljednja trećina je bila sjajna. Dečki su znali što im donosi pobjeda i zbog toga su bili maksimalno motivirani. Bili su sjajni", kazao je trener Capitalsa Barry Trotz.

Capitalsi su uvjerljivo vodeća momčad Istočne konfenecije, ali sada imaju i ukupno najbolji skor NHL lige s bodom više od Dallasa.

New Jersey Devilsi su na gostovanju deklasirali Ottawa Senatorse 3-0 uz sjajnu partiju Coryja Schneidera koji je sakupio 36 obrana. Bio je to njegov treći 'shotout' ove sezone i 20. u karijeri.

Sjajnu predstavu pružio je i dvostruki strijelac Mike Cammalleri, a pogodak je postigao i Lee Stempniak.

"Ključnim se pokazalo sjajno otvaranje utakmice i naša dva gola. Kasnije je bilo lakše. Ova pobjeda me posebno raduje jer smo igrali protiv jedne od najefikasnijih momčadi lige, a nismo primili pogodak", kazao je trener Devilsa John Hynes.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider