Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Ligety puno zaostao

Miller najbrži na treningu spusta, Ivica i Natko odmarali

Američki skijaš Bode Miller bio je najbrži na treningu spusta tri dana prije super-kombinacije, druge muške discipline u kojoj će se dijeliti medalje na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Uvjeti na stazi Roza Hutor su bili vrlo teški zbog visoke temperature, pa su mnogi skijaši, među kojima su bili i naši Ivica Kostelić i Natko Zrnčić-Dim, propustili trening.

Milleru, međutim, nije ništa smetalo, pa je prošao stazu u vremenu 1:56.42 i ostavio drugoplasiranog Norvežanina Aleksandera Aamodta Kildea 66 stotinki iza sebe. Treći je bio Španjolac Paul de la Cuesta s 82 stotinke zaostatka, dok je jedan od favorita za zlato, Francuz Alexis Pinturault, bio 1.51 sekundu sporiji od Millera.

Aktualni svjetski prvak i bivši olimpijski pobjednik u ovoj disciplini, Amerikanac Ted Ligety, zaostao je za sunarodnjakom čak četiri i pol sekunde.

Super-kombinacija u petak počinje u 8 sati po srednjoeuropskom vremenu utrkom spusta, dok je slalomski dio na rasporedu u 12.30 sati.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider