Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
finale u petak

Neočekivano finale na malonogometnom turniru Kutija šibica

Odigrani su polufinalni susreti malonogometnog turnira Kutija šibica nakon kojih smo dobili iznenađujući finalni par

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ekipe Poliklinika Milojević - Glamour Križevci i Pizzeria Stari Zagreb - Borongaj Lugovi izborili su plasman u finale na najstarijem i najvećem hrvatskom malonogometnom turniru "Kutiji šibica" koji se održava u dvorani II Doma sportova.

Poliklinika Milojević - Glamour Križevci je u polufinalu pobijedila branitelja naslova CB Dobermann 2-0, dok je u drugom polufinalnom ogledu Pizzeria Stari Zagreb - Borongaj Lugovi boljim izvođenjem sedmeraca slavila protiv slovenske ekipe Amoz Fingal d.o.o 3-2 (1-1).

Junaci u prvom polufinalnom susretu bili su dvostruki strijelac Vedran Matošević (10, 22), te vratar Goran Škorić koji je imao niz sjajnih obrana.

U drugom polufinalu Davor Kanjuh je u 35. minuti doveo u vodstvo Pizzeriju Stari Zagreb - Borongaj Lugovi, no vrlo brzo je izjednačio Rok Mordej. Prilikom izvođenja sedmeraca za pobjednički sastav bili su uspješni Adel el Saleh, Marko Pavlović i Davor Kanjuh, dok su za slovensku ekipi golove zabili Igor Osredkar i Kristijan Čujec, a Rok Mordej bio neprecizan.

Finale je na rasporedu u petak 30. prosinca u 19.30 sati, dok je utakmica za treće mjesto u 16.15 sati. U petak je i na rasporedu finale veteranskog turnira, a u 18.30 sati sastaju se Promotionplay veterani i IPA Zagreb.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider