Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
U Pečuhu za mjesec dana

Hrvatska bez finala Svjetske lige: Poraz oslabljenih Barakuda u Grčkoj

Hrvatska vaterpolska reprezentacija poražena je večeras u Patrasu je od Grčke rezultatom 8:7. Ovim se porazom naša oslabljena reprezentacija oprostila od nastupa na finalnom turniru ovogodišnje FINA Svjetske lige koji se igra u Dubaiju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska je reprezentacija gotovo tijekom cijele sezone bila oslabljena neigranjem nekih od najučinkovitijih igrača, a i u Grčku su otputovali bez ozljeđenog Andra Bušlje i bolesnog Sandra Sukna.

"Nažalost nismo uspjeli pobijediti ovu utakmicu. Sad znamo da se nismo plasirali na završni turnir Svjetske lige. Bila je ovo teška i tvrda utakmica, napravili smo nekoliko pogrešaka, imali smo prilike, no olako primljeni golovi koštali su nas prolaska dalje. Okrećemo se sad pripremema za Europsko prvenstvo a znamo da smo dobili iznimno tešku skupinu. S obzirom na okolnosti u kojima smo igrali FINA Svjetsku ligu, uz velik broj bolesnih i povrijeđenih igrača, u ovom trenutku možda i nismo mogli više", izjavio je izbornik Ivica Tucak.

Iduća uzvratna utakmica naših vaterpolista u FINA Svjetskoj ligi igra se protiv Mađarske u Pečuhu 15. travnja 2014.

U Budimpešti su prije nekoliko dana izvučene skupine za Europsko prvenstvo koje se igra od 14. - 26. srpnja 2014. godine, a Hrvatska je u skupini sa domaćinom Mađarskom, Španjolskom, Francuskom, Njemačkom, te Srbijom protiv koje igramo prvu utakmicu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider