Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Morao se odlučiti

Goluža ipak 'prelomio', za Srbiju otpala trojica igrača!

Hrvatski rukometaši europsku smotru otvaraju u ponedjeljak protiv Islanda, a

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Izbornik hrvatske muške rukometne reprezentacije Slavko Goluža u petak navečer objavio je konačan popis od 16 igrača koje će povesti na Europsko prvenstvo u Srbiju.

>> Balić sve dalje od Vršca: Tužan sam i nezadovoljan

Na popisu su vratari Losert i Alilović, te igrači u polju Balić, Duvnjak, Lacković, Kopljar, Vori, Gojun, Horvat, Vuković, Bičanić, Buntić, Štrlek, Čupić, Musa i Ninčević.

S popisa su otpali vratar Šego, te Marić i Batinović.

"Morao sam izabrati. Virozni Batinović je imao zdravstvenih problema, a što se tiče ostalih igrača, Musa je jedno veliko osvježenje u momčadi, dao nam je puno toga u obrani i mislim da će nam biti od velike koristi u Srbiji", rekao je izbornik Goluža uz pojašnjenje kako je bolje da igrači koje nije prijavio za prvi krug treniraju u svojim klubovima jer ionako na prvenstvu ne bi imali adekvatne pripreme. Ovako će, barem svježi, moći uskočiti ako će biti potrebe, a Vršac ionako nije toliko jako udaljen, 479 kilometara, odnosno oko pet sati vožnje automobilom.

Goluža je riješio i pitanje vratarskog dvojca.

"Alilović je naš prvi vratar u ovom trenutku, ali tu je i Losert. Obadvojica su imali odličnu sezoni i trentuno su ispred Šege, nadamo se da će to i opravdati", zaključio je 'Keta'.

Hrvatska će u prvom krugu natjecanja igrati u skupini D u Vršcu, a suparnici će joj biti Island (ponedjeljak), Slovenija (srijeda) i Norveška (petak). (M.I./Hina)

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider