Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bit će zanimljivo

Ždrijeb polufinala Kupa: Dinamo na Osijek, Inter čeka Rijeku!

Poznato je tko će s kim u borbu za veliko finale u Puli.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Održan je ždrijeb polufinala Hrvatskog nogometnog kupa, a parovi su Dinamo - Osijek i Inter Zaprešić - Rijeka.

U prostorijama Hrvatskog nogometnog saveza kuglice su odredile da će domaćini (polufinale se također igra na jednu utakmicu) biti Dinamo i Inter Zaprešić.

Dinamovci će odmjeriti snage s Osječanima, dok će Zaprešićani dočekati Riječane. Ovakvim raspletom najzadovoljniji može biti Inter, koji je najslabiji u ovom društvu i njega su svi htjeli izvući, dok je Samiru Toplaku i njegovim igračima jedina želja bila da u polufinalu budu domaćini kako bi na svom stadionu u Zaprešiću Div iz predgrađa pokušao iznenaditi favorita i dospjeti u svoje drugo finale u povijesti (prvo od 1992. kada su senzacionalno i osvojili Kup).

Tko će u finale u Puli?

Termin je polufinalnih utakmica 24. travnja 2019., ali jedan će se dvoboj vrlo vjerojatno igrati u utorak 23. travnja, a drugi dan kasnije, u srijedu.

Pobjednici polufinalnih susreta plasirat će se u finale koje će se 31. svibnja igrati na stadionu Aldo Drosina u Puli.

Naslov pobjednika Kupa brani Dinamo, koji je u finalu u Vinkovcima pobijedio Hajduk sa 1:0. Modri su i rekorderi s 15 naslova pobjednika Kupa, a od ostalih klubova koji se ove sezone bore za trofej Rabuzinovo sunce, Rijeka je slavila četiri puta, a Osijek i Inter po jednom.

Ronaldo spustio Realu, čestitao Modriću i izazvao Messija, a vidi se da je oduševljen Mandžukićem Cristiano Ronaldo i Mario Mandžukić (Foto: AFP) Cristiano Ronaldo i Mario Mandžukić (Foto: AFP) Mario Mandžukić i Cristiano Ronaldo (Foto: AFP) +3 Mandžukić, Ronaldo i Bonucci (Foto: AFP)

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider