Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Šokantan transfer"

Za ne povjerovati: Gigi Buffon karijeru nastavlja u - Engleskoj?!

Talijanski mediji provalili su priču koja se odmah zakotrljala na Otoku.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Gianluigi Buffon ni s 41 godinom na leđima ne želi završiti veličanstvenu igračku karijeru.

Štoviše, nakon što je prošlu sezonu proveo u PSG-u gdje mu nije aktivirana opcija produljenja ugovora, veliki Gigi i dalje misli braniti.

Otkako je prije nekoliko dana obznanjeno da više neće biti u PSG-u, povezivalo ga se s nekolicinom klubova.

Parma je bila ta koja je označavana kao glavni favorit, da Buffon dođe i završi karijeru u svom matičnom klubu u kojem je još 1991. počeo trenirati nogomet.

Bilo je govora i o interesu Porta i brazilskog Fluminensea, ali ništa se nije konkretiziralo, sve je ostalo na špekulacijama.

Buffon i Bielsa - tandem za povratak u Premierligu

Ove nedjelje je, pak, Corriere della Sera, plasirala pravu bombu: Buffona želi - Leeds!

Veliki engleski klub je pod vodstvom karizmatičnog Marcela Bielse zapeo u ovogodišnjem doigravanju za plasman u Premierligu te će i iduću sezonu provesti u Championshipu. Leeds se već niz godina očajnički pokušava vratiti u najviši rang engleskog nogometa, ali bezuspješno.

Loco Bielsa, kako glasi nadimak njihova trenera, odlučio je ostati još jednu sezonu na Elland Roadu kako bi vratio klub u Premierligu, a prvi pick za vratara mu je upravo Buffon.

Englezi već pišu kako bi to bio 'šokantan transfer', dok Gazzetta dello Sport donosi kako su inicijalni razgovori već obavljeni i kako ne bi trebalo biti problema glede financija. Ako se ovo zaista realizira, Leeds će zasigurno dobiti još više fanova i privući svjetla velike pozornice u idućoj sezoni.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider