Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nema odgovora na pitanja

Teško za vjerovati, ali istina: Šuker neće izaći pred sve hrvatske medije

Reporter Nove TV Saša Lugonjić prokomentirao je povratak Davora Šukera u Hrvatsku.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Davor Šuker prijepodne se vratio iz Bangkoka nakon dvotjednog izbivanja iz zemlje u jeku najveće krize koja trese hrvatski nogomet. Po dolasku u zagrebačku zračnu luku našu ekipu počastio je osmijesima i mahanjem u kameru, ali ne i odgovorima na konkretna pitanja. Ta pitanja su se u posljednja dva tjedna množila na dnevnoj bazi jer otkako ga nije bilo ovdje prvi put u povijesti se nije se odigrao derbi jer jedna momčad nije željela iztaći na teren", izvijestio je reporter Nove TV Saša Lugonjić:

"Čelnici Hajduka zatražili su njegovu ostavku, dogodio se veliki prosvjedni skup od 30 tisuća ljudi na Rivi gdje je zatraženo isto. U cijelu priču uključilo se i minstarstvo koje je održalo sastanak s predstavnicima Hajduka, Šukerov odlazak bio je i tema Hrvatskog sabora, brojni važni protagonisti hrvatskog nogometa javno su osudili potez Davora Šukera. Sve to nije bilo dovoljno da predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza prekine svoj posjet, ranije se vrati u zemlju ili se na neki drugi način oglasi s Dalekog istoka. Nakon što se vratio u Hrvatsku otišao je na derbi Dinama i Rijeke, ali ni tamo nije bio previše razgovorljiv."

U zračnoj luci Davor Šuker za Novu TV izjavio je: "Budete informirani, dobit ćete. Morate malo pričekati, hvala vam što ste došli, zadovoljan sam što ste me ovdje dočekali, evo napokon sam se vratio. Bit ćete informirani od gospodina Packa kad ću vam dati poneku izjavu", poručio je predsjednik HNS-a.

O svemu se oglasio i Ćiro Blažević: "Dosta su trpili i dok svi pričaju gluposti kako su napravili neki nesportski gest jer nisu igrali treba tražiti uzrok. Nemojte me zaje......, nemojte narod zaj....... Narod je shvatio da mora promijeniti i promijenit će, ne mogu oni više opstati."

Šuker po dolasku u Hrvatsku nije odlučio sazvati press konferenciju: "Teško za vjerovati, ali istina. Šuker je odlučio da neće izaći pred sve hrvatske medije i odgovoriti na brojna i sasvim sigurno neugodna pitanja koja bi ga dočekala. Umjesto toga odlučio je progovoriti za samo jedan medij. Za pretpostaviti je da ta press konferencija ne bi bila nimalo ugodno iskustvo za Davora Šukera, ali nakon svega što se događalo minimum očekivanja bio je da će predsjednik Saveza istupiti pred svima i ponuditi svoju verziju priče. No, kao što smo čuli, to se dogoditi neće", za kraj će Saša Lugonjić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider