Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Valjda fale još masoni"

Stanićeva izjava koja je zazvonila u eteru: Evo što je rekao o Hajduku

Čelni čovjek struke na Poljudu održao je konferenciju za medije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Proslavljeni hrvatski reprezentativac Mario Stanić, koji je prije dva mjeseca stigao u Hajduk kao savjetnik predsjednika Marina Brbića za sportsku politiku, održao je ovog četvrtka konferenciju za medije na kojoj je komentirao niz aktualnosti, s naglaskom na zimski prijelazni rok.

Pričao je Stanić o pregršt tema, a posebno je odjeknuo njegov odgovor na pitanje kako bi napravio rezime prvih 60 dana svog rada u Hajduku odnosno je li zatekao probleme koji su veći nego što je mislio ili su zapravo brige po dolasku bile manje.

"Slika u Hajduku nije ni približno onakva kakva se prezentira u medijima"

"Kada sam dolazio ovdje, došao sam s jednom vrstom grča, pod dojmom medija i pod dojmom nekakvih stvari koje nisu ni blizu istine. Znači nema što se nije vezalo za nogometni klub Hajduk, od toga da ga vodi ulica, do orjunaša, valjda još samo fale masoni pa da bude cijeli jedan komplet", izjavio je Stanić, naglasivši:

"Mislim da je situacija puno bolja nego što se to prezentira u medijima, ne da mislim nego sam siguran u to."

Na ovu njegovu izjavu podsjetio je Hajduk na svom Facebooku:

"Ne znam iz kojeg interesa i zbog čega određeni mediji imaju očito nekakvu potrebu da destabiliziraju klub. Ja iz osobnog iskustva i iz iskustva ovih 60 dana vam tvrdim da slika nije ni približno onakva kakva se prezentira u medijima", zaključio je Stanić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider