Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
enrique odlučio

Milimetri do Barcelone: Ukrajinski izvor potvrdio Srninu veliku želju!

Darijo Srna na mali je korak od transfera u Barcelonu već nakon nove godine...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je trener ukrajinskog Šahtara Paulo Fonseca potvrdio da je Barcelona kontaktirala klub i da je zainteresirana za usluge bivšeg hrvatskog reprezentativce Darija Srne ovog je petka napravljen novi korak u tome smjeru. Naime, neimenovani izvor iz ukrajinskog kluba otkrio je katalonskom novinaru da je Darijo Srna zatražio od Šahtara puštanje već nadolazećeg siječnja.

U prilog tome ide i činjenica da je trener Luis Enrique ponovno izostavio Aleixa Vidala s popisa kandidata za utakmicu. Desni bek Barcelone nije otputovao s momčadi u Pamplonu gdje Barcelona u subotu igra protiv Osasune. Riječ je o igraču za kojeg Barcelona traži hitno riješenje te igraču s kojim je Enrique na ratnoj nozi od njegovog dolaska.

Darijo Srna ugovor s ukrajinskom momčadi ima do kraja sezone, a u siječnju može pregovarati s novim klubom. Poželi li ga Barca dovesti već sad u siječnju, vlasnik i predsjednik Šahtara Rinat Ahmetov zasigurno mu neće raditi probleme zbog nevjerojatne lojalnosti koju je pokazao prema tom klubu u posljednjih 13 godina.

Već je odavno poznato da je Srna potvrdio svoj veliki interes da zaigra s Messijem,, Iniestom i na kraju krajeva sa svojim dobrim prijateljem Rakitićem u jednom od najvećih klubova na svijetu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider