Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zidane mozak operacije

Sprema se bombastična zamjena? Real traži 130 milijuna eura za Balea, ali...

Čini se da je došao kraj boravku Garetha Balea u Kraljevskom klubu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Povratkom Zinedinea Zidanea počelo je skeniranje aktualne momčadi Real Madrida i priprema ljetnog prijelaznog roka, u kojem će se francuski stručnjak riješiti nekih igrača.

Tako se u španjolskim medijima, naročito onima bliskima Realu, mogu pročitati najave odnosno nagađanja vezana uz odlaske sa Santiago Bernabeua.

Jedno je takvo i ono vezano za njemačkog veznjaka Tonija Kroosa, a najnovija je priča: Gareth Bale.

Zidane želi dovesti u Real ili Christiana Eriksena ili Paula Pogbu, te je spreman njihovim klubovima u zamjenu ponuditi baš Balea.

Bale se nikad nije sasvim aklimatizirao

Kraljevski klub traži 130 milijuna eura za Balea, ali spreman je na dogovor u obliku zamjene igrača.

Bale je prije šest godina stigao u Real za odštetu od 91 milijun eura, što je u tom trenutku bio svjetski rekord. Osvojio je s Kraljevskim klubom sve što je mogao, ali nikad se nije do kraja uklopio u Madrid.

Sada, na pragu 30. rođendana i uoči još nekoliko sezona koje može odigrati na vrhunskom nivou, spreman je za povratak u Premierligu, a Zidane neće previše plakati za njim jer je i u prvom mandatu legendarnog Zizoua između njih dvojice bilo trzavica.

Hazard ostaje prvi pick za dovođenje

Kako god se rasplela ova situacija, Zidaneov prvi pick za ljetni prijelazni rok ostaje dovođenje Edena Hazarda. Sjajni Belgijanac već je godinama jedan od najboljih svjetskih nogometaša, Zidane je otvoreno govorio, još dok je bio pomoćnik Carlu Ancelottiju, da bi ga htio dovesti u Real, a Hazardu istječe ugovor s Chelseajem u ljeto 2020. godine.

No problem bi mogla predstavljati zabrana dovođenja novih nogometaša koju je Chelsea dobio i zbog koje će se teško odlučiti na prodaju svog najboljeg igrača u trenutku kad ne smije dovesti nikoga kao zamjenu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider