Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Senzacija u Kupu

VIDEO Talijanski drugoligaš na hrvatski pogon šokirao Romu!

Nogometaši talijanskog drugoligaša Spezije, u čijim redovima igraju čak osmorica hrvatskih nogometaša, priredili su iznenađenje pobijedivši u osmini finala talijanskog Kupa Romu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Utakmica je nakon 120 minuta igre završila bez golova nakon čega se pitanje pobjednika razriješeno izvođenjem kaznenih udaraca, a slavila je Spezija rezultatom 4-2. Za momčad iz La Spezije golove su zabili Claudio Terzi, Nene, Juande i Gennaro Acampora, dok su za Romu bili precizni Daniele de Rossi i Lucas Digne. Leandro Chichizola je obranio udarac Miralema Pjanića, dok je Edin Džeko promašio vrata.

U sastavu Spezije bilo je prijavljeno čak osam hrvatskih nogometaša od kojih su petorica nastupila, a trojica su utakmicu pratila s klupe za pričuve. Mario Šitum, Ivan Martić i Darijo Čanađija su odigrali svih 120 minuta, Josip Brezovec je igrao do 66. minute, a Josip Mišić do 78. minute. Na klupi su sjedili Mato Miloš, Simon Sluga i Marijan Ćorić.

Vlasnik Spezije je Gabriele Volpi koji je i većinski vlasnik hrvatskog prvoligaša Rijeke pa ne čudi što su Sluga, Brezovec, Miloš, Mišić i Čanadžija na stadion Alberto Picco stigli na posudbu s Kantride.

Spezija će u četvrtfinalu Kupa igrati trećeligaša Alessandrije koji je u utorak nakon produžetaka izbacio Genou.


AS Roma vs Spezia 2-4 Penalty Shootout - Coppa... by HDFootball2015

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider