Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Bezobrazan nastup"

Španjolci oduševljeni Modrićem: "Digao je Real iz pepela, najbolja utakmica otkad je došao"

Kapetan hrvatske reprezentacije oduševio je kroničare Kraljevskog kluba.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Luka Modrić je pokrenuo Real Madrid u trenutku kad su bili u rezultatskom zaostatku protiv Real Sociedada. Asistirao je Karimu Benzemi za izjednačenje, potom uposlio Federica Valverdea za preokret, a onda je i sam ljevicom iz voleja ubio svaku nadu gostima da na Santiago Bernabeuu mogu doći do pozitivnog rezultata.

Takva partija kapetana hrvatske reprezentacije nije mogla proći neopaženo kod Marce i AS-a, dvaju španjolskih medija sa sjedištem u Madridu koji najintenzivnije prate Kraljevski klub.

Marca: Bezobrazan nastup osvajača Zlatne lopte

"Ukazao se Modrić u svom najboljem izdanju, preuzeo je odgovornost i povukao Real natrag u utakmicu. Bio je to bezobrazan nastup osvajača Zlatne lopte za 2018. godinu, njegove dvije asistencije i gol pomogli su Realu okrenuti meč na svoju stranu", ističe Marca i zaključuje:

"Oni koji žele da Modrić ode morat će još neko vrijeme pričekati."

AS: Modrićev povratak otežava Zidaneu

Za AS nema dileme:

"Modrić je digao Real iz pepela! S 34 godine, jednim golom i dvije asistencije odigrao je svoju najproduktivniju utakmicu otkako je došao u Real još tamo 2012. godine. Nikad nije na istoj utakmici imao učinak od jednog gola i dvije asistencije."

Isti list je istaknuo još nešto.

"Povratak Modrića na neki način otežava Zidaneu jer se trojac u sredini terena Casemiro-Kroos-Valverde više ne čini tako nedodirljivim. Zanimljivo, od 19 golova koliko je postigao u dresu Reala, čak 14 ih je bilo izvan šesnaesterca", zaključuju Španjolci.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider