Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Drži se, legendo!

Šok u Portugalu: Iker Casillas doživio srčani udar na treningu!

Šokantne vijesti stižu iz Porta...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iker Casillas je na treningu Porta doživio srčani udar!

Portugalski i španjolski mediji prenose kako je legendarni španjolski vratar pretrpio infarkt miokarda zbog kojeg je morao biti hospitaliziran u bolnici u Portu.

Prošao je kateterizaciju u bolnici i srećom je izvan životne opasnosti.

Casillas se nakon treninga nije dobro osjećao te su ga hitno odvezli u bolnicu u kojoj je adekvatno zbrinut.

Njegov klub Porto se oglasio na svojoj službenoj stranici:

"Iker Casillas je pretrpio akutni infarkt miokarda tijekom jutarnjeg treninga u srijedu ujutro u sportsko-odgojnom centru PortoGaia u Olivalu. Trening je odmah prekinut kako bi mu se pružila pomoć. Iker je u redu, stabilno i njegovi srčani problemi su otklonjeni."

Prema prvim neslužbenim informacijama iz Portugala, očekuje se da će braniti za Porto u ovih nekoliko preostalih utakmica do kraja sezone (tri prvenstvene plus finale Kupa).

Nedavno potpisao novi ugovor

Legendarni Španjolac će 20. svibnja proslaviti 38. rođendan, a ovo mu je već četvrta sezona u Portu, nakon što ga se njegov matični klub Real Madrid riješio u ljeto 2015. godine.

Prije dva mjeseca je s Portom potpisao novi ugovor, koji vrijedi do 30. lipnja 2020.

Inače, Casillas je jedan od najtrofejnijih vratara u povijesti nogometa. Na klupskom planu je osvojio sve što je mogao: Primeru pet puta, Ligu prvaka tri puta, u dva navrata i Kup kralja, UEFA Superkup i još pregršt trofeja...

Bio je i neupitni broj jedan među vratnicama reprezentacije Španjolske koja je u razmaku od 2008. do 2012. osvojila tri velika natjecanja u nizu: Euro 2008., Svjetsko prvenstvo 2010. i Euro 2012.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider