Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ništa od derbija začelja

Snijeg očišćen, ali travnjak se smrznuo: Odgođena utakmica Cibalia - Rudeš

Supervažna utakmica u sklopu borbe za ostanak odigrat će se za devet dana.

Utakmica 23. kola HNL-a između Cibalije i Rudeša, koja je trebala biti odigrana u nedjelju, otkazana je zbog neadekvatnih uvjeta za igru.

Susret je trebao započeti u 15:00 ali je sudac Ivan Bebek iz Rijeke s kapetanima obiju momčadi i delegatom utakmice konstatirao da travnjak Cibalije nije pogodan za odigravanje utakmice. Teren u Vinkovcima bio je više dana pod visokim nanosima snijega čije je uklanjanje ostavilo travnjak na kojem se nije mogla odigrati utakmica značajna za bijeg za začelja lige za obje momčadi. Puno veći problem za Vinkovčane od snijega su velika hladnoća i debeli temperaturni minusi uslijed kojih se travnjak tamošnjeg stadiona jednostavno - smrznuo.

Kako prema vremenskoj prognozi uvjeta za odigravanje utakmice neće biti niti u ponedjeljak, povjerenik za natjecanje Prve HNL Josip Brezni za novi je termin odigravanja susreta odredio 6. ožujka u 15:00.

Zbog vremena odgođene četiri utakmice!

Zbog loših vremenskih uvjeta već su odgođene dvije utakmice 23. kola Prve HNL i to susreti Inter - Istra 1961 i Lokomotiva - Osijek.

Ogled Intera i Istre 1961 trebao se odigrati u petak, ali je susret prvotno prebačen za ponedjeljak, 26. veljače u 16:00, a potom za srijedu 7. ožujka u 15:00.

Utakmica između Lokomotive i Osijeka trebala je biti u subotu, a novi termin je utorak, 27. veljače u 15:00.

Jak vjetar, hladnoća i zaleđeni teren odgodili su i derbi 23. kola Rijeka - Dinamo.

Za sada je u ovom kolu u subotu odigrana utakmica između Hajduka i Slaven Belupa u kojoj su gosti s jednim pogotkom odnijeli sva tri boda iz Splita.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider