Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
Video kao najbolji dokaz

Sjećate se ove "pljačke"? Bayernu je lani kod Reala trebala ista stvar, ali su ga suci ubili u pojam

Bayern i Real Madrid ždrijeb je ove sezone spojio u polufinalu Lige prvaka, a lani su se sastali u četvrtfinalu.

Baš kao i prošle sezone, kada su snage odmjerili u četvrtfinalu, Real Madrid u prvoj utakmici nokaut-faze Lige prvaka (ovaj put u polufinalu) svladao je Bayern na njegovu terenu s 2:1.

Takav ishod ne ostavlja Bavarcima puno prostora za kalkulacije uoči uzvrata koji će se u utorak igrati na Santiago Bernabeuu. Zapravo, u Madrid će njemački prvak morati doći s istim gardom kao i lani, kada su odigrali zbilja odličnu utakmicu, ali je putnika za iduću fazu odlučio mađarski sudac Viktor Kassai s nekoliko katastrofalnih odluka na štetu Bayerna.

Za početak, podsjećamo kako je Bayern poveo golom Roberta Lewandowskog u 53. minuti, izjednačio je u 76. Cristiano Ronaldo, ali dvije minute nakon tog Ronaldova pogotka Sergio Ramos postigao je autogol i Bayern je dohvatio rezultat koji ga vodi u produžetke.

Nepostojeći crveni karton i nedosuđeno zaleđe uoči gola Ronalda

Međutim, tada je na scenu stupio Kassai. U 84. minuti mađarski je arbitar Arturu Vidalu dao drugi žuti karton za start koji, potvrdila je usporena snimka, nije niti bio prekršaj.

Tako je Bayern s igračem manje ušao u produžetke, ali niti tu nije bio kraj "biserima" iz radionice mađarskih sudaca. Prvih 10-ak minuta produžetaka utakmica je išla prema penalima, da bi u 105. minuti Ronaldo zabio za 2:2, a pomoćni sudac propustio je signalizirati zaleđe portugalskog asa.

Taj gol potpuno je dotukao ionako i fizički i psihički iscrpljenje nogometaše Bayerna koje su Ronaldo i Asensio s dva gola u drugom produžetku potpuno dotukli.

UEFA još nije delegirala sudačku postavu za ovosezonski revanš Reala i Bayerna, a ono što kao i svi drugi ljubitelji nogometa možemo poželjeti jest da, tko god bude dijelio pravdu, nakon utakmice ne pričamo o suđenju.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider