Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Video kao najbolji dokaz

Sjećate se ove "pljačke"? Bayernu je lani kod Reala trebala ista stvar, ali su ga suci ubili u pojam

Bayern i Real Madrid ždrijeb je ove sezone spojio u polufinalu Lige prvaka, a lani su se sastali u četvrtfinalu.

Baš kao i prošle sezone, kada su snage odmjerili u četvrtfinalu, Real Madrid u prvoj utakmici nokaut-faze Lige prvaka (ovaj put u polufinalu) svladao je Bayern na njegovu terenu s 2:1.

Takav ishod ne ostavlja Bavarcima puno prostora za kalkulacije uoči uzvrata koji će se u utorak igrati na Santiago Bernabeuu. Zapravo, u Madrid će njemački prvak morati doći s istim gardom kao i lani, kada su odigrali zbilja odličnu utakmicu, ali je putnika za iduću fazu odlučio mađarski sudac Viktor Kassai s nekoliko katastrofalnih odluka na štetu Bayerna.

Za početak, podsjećamo kako je Bayern poveo golom Roberta Lewandowskog u 53. minuti, izjednačio je u 76. Cristiano Ronaldo, ali dvije minute nakon tog Ronaldova pogotka Sergio Ramos postigao je autogol i Bayern je dohvatio rezultat koji ga vodi u produžetke.

Nepostojeći crveni karton i nedosuđeno zaleđe uoči gola Ronalda

Međutim, tada je na scenu stupio Kassai. U 84. minuti mađarski je arbitar Arturu Vidalu dao drugi žuti karton za start koji, potvrdila je usporena snimka, nije niti bio prekršaj.

Tako je Bayern s igračem manje ušao u produžetke, ali niti tu nije bio kraj "biserima" iz radionice mađarskih sudaca. Prvih 10-ak minuta produžetaka utakmica je išla prema penalima, da bi u 105. minuti Ronaldo zabio za 2:2, a pomoćni sudac propustio je signalizirati zaleđe portugalskog asa.

Taj gol potpuno je dotukao ionako i fizički i psihički iscrpljenje nogometaše Bayerna koje su Ronaldo i Asensio s dva gola u drugom produžetku potpuno dotukli.

UEFA još nije delegirala sudačku postavu za ovosezonski revanš Reala i Bayerna, a ono što kao i svi drugi ljubitelji nogometa možemo poželjeti jest da, tko god bude dijelio pravdu, nakon utakmice ne pričamo o suđenju.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider