Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Velika razlika za domaćine

PPD Zagreb doživio težak poraz u drugom kolu rukometne Lige prvaka

Aalborg je u drugom poluvremenu pretrčao Zagreb, postigao čak 12 golova iz protunapada pa je njegova prednost narasla i na najvećih 12 razlike.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Rukometaši PPD Zagreba u susretu su 2. kola skupine A rukometne Lige prvaka pretrpjeli i drugi poraz, na gostovanju u Aalborgu izgubili su od istoimenog domaćina s 30:20 (13:11).

Zagreb je loše ušao u utakmicu i domaći su vrlo brzo stekli tri gola prednost (5:2, 6:3), no do kraja prvog poluvremena hrvatski je prvak ipak uspijevao držati rezultatski priključak pa se na odmor otišlo s vodstvom Aalborga od 13:11.

Prvi pogodak u nastavku postigao je Horvat i smanjio na 13:12, ali onda je uslijedilo razdoblje od gotovo 15 minuta bez Zagrebova pogotka. Domaći su to iskoristili za seriju 9:0 kojom su riješili utakmicu. Aalborg je u drugom poluvremenu pretrčao Zagreb, postigao čak 12 golova iz protunapada pa je njegova prednost narasla i na najvećih 12 razlike.

Matej Hrstić s pet i Filip Vistorop s četiri gola bili su najefikasniji kod Zagreba, dok je Sebastian Barthold postigao 12 pogodaka za Aalborg.

Sljedeću utakmicu PPD Zagreb će u Ligi prvaka igrati u subotu kada će u Zadru biti domaćin Barceloni.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider